Zondag 28 April '19 (competitie)

Real Noorderwijk U13 - Gelko Hasselt (competitie)

Mooie topper!!!
De laatste competitiewedstrijd dat met mooi futsalspel werd afgewerkt door beide teams.
De wedstrijd startte in een hoog tempo en Real nam direct het initiatief. Na een snelle omschakeling kwamen ze er gevaarlijk uit, met mooi samenspel werd het vlug 1-0 (3'). Gelko wilde het wat forceren en liep weer op een gevaarlijke tegenaanval 2-0 (6'). Gelko kon scoren op een knap ingestudeerde vrijetrap 2-1 (8'). De wedstrijd golfde op neer en beide doelmannen presteerde ook op hoog niveau. Na een persoonlijke actie van een gelko speler werd het 2-2 (12'). Maar een sterk blok van Real zorgde voor een vlugge aanval dat knap werd afgewerkt 3-2 (14'). Met deze stand ging men rusten.
Na de rust hetzelfde spelbeeld, een spannende wedstrijd op een hoog niveau. Real kreeg de kansen maar het ging net fout voor doel (doelman, paal, nipt naast, overhaast). De zenuwen kwamen meespelen en net voor affluiten kon Gelko de bordjes in evenwicht brengen 3-3 (20'). Real meer in balbezit zorgde voor rust in de ploeg en speelde de wedstrijd goed uit. De stand veranderde ni meer en zo kregen we een gelijkspel tegen een tegenstander die nog mee deed voor de titel.

We eindigen mooi op een derde plaats in het eindklassement en kunnen op een geslaagd seizoen terugblikken. Proficiat jongens mooi futsal gezien!!!

 

Zondag 14 April'19 (competitie)

Panna Tongeren - Real Noorderwijk U13 (competitie)

Real dat stilletjes naar het einde van het seizoen snakt, kon vandaag niet in hun normaal spelniveau geraken. Panna Tongeren startte snel en kon vroeg de openingstreffer scoren 0-1 (3'). Na een sterke tegenaanval stonden de bordjes in evenwicht 1-1(5'). Het spel ging op en neer met Panna sterker in het combineren. Voor rust lukte de thuisploeg nog tweemaal 3-1 met deze stand ging men rusten.
Na de rust een te aanvallend Real, kreeg maar enkele keren mooie kansen. Maar in de tegenaanval stuitte ze steeds op een genadeloos panna die verder en verder uitliepen. Kopjes gingen omlaag en toch wilden we meer, maar je hebt zo van die dagen dat het niet lukt. Ook al deden ze wat ze konden. Na een zeer moeilijke wedstrijd moesten we berusten met een zware opdoffer. Volgende en laatste competitiewedstrijd tegen Gelko, op naar een mooie wedstrijd jongens, kopjes omhoog!!!

Zondag 31 Maart '19 (competiie)

Real Noorderwijk U13 - Panna Tongeren (competitie):
Mooie zege behaald in slotminuten!
Beide teams die lieten zien hoe futsal moet gespeeld worden. Sportief maar sterk verdedigend en aanvallend voetbal.

De bezoekers konden steeds op voorsprong komen, maar Real reageerde gevat en scoorde direct terug. De wedstrijd

golfde op en neer. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Na rust hetzelfde spelbeeld. In de slotminuten kon Real het

laken naar zich toetrekken. Na een snelle tegenaanval scoorde Real en pakte zo de overwinning.
Mooie zege en juweeltjes van doelpunten. Wat moet je nog meer hebben.
Proficiat allemaal!!!

Zondag 7 April '19 (competitie)

KRC Genk - Real Noorderwijk U13 (competitie)

Uitslag veranderd door  de bond naar 0-5 winst voor Real  (update 25/04/2019) !!!

Real heeft zich getoond!
Na een wedstrijd dat meermaals op en neer ging. Kon Real niet de zege naar zich toetrekken. Genk was technische betere team maar met een meespelende doelman geeft dit wel mogelijkheden voor een tegenstoot. Genk kon uitlopen naar een 2-0 score. Real reageerde gevat en wanneer ze een mooie lobbal over doelman deed, greep deze met zijn handen buiten zijn zone, terecht geel, weg kans. Met deze score ging men rusten.
Na rust Real die meer druk zette en Genk wilden vastzetten en het lukte 2-1. Geloof was er en Real zat heel goed in de match. Na knappe reddingen van onze doelman en snelle uitbraken konden we weer de aansluitingstreffer prikken 2-2. Verdiende score maar een snel en technisch Genk zette ons snel terug op achterstand met tweemaal mooi uitgespeelde kansen 4-2. Jammer genoeg had Genk meermaals zware overtredingen nodig om onze jongens aftestoppen. Scheidsrechter floot ze wel maar kaarten en de optelling van de fouten werden vergeten, dus ook geen extra vrije kansen voor Real.
Besluit : we kunnen met opgeheven hoofd deze wedstrijd afsluiten, we hebben sportief en mooi zaalvoetbal laten zien.
Knap gedaan jongens, doe zo verder uitslag is niet belangrijkste!!!

Zondag 24 Maart '19 (Beker)

Real Noorderwijk U13 - KRC Genk (beker van Limburg): Genk verslaat Real.
Na een spannende partij en waar Genk de betere ploeg is balbezit en uitvoering kon Real tot met de rust de stand gelijk houden.

Genk kon uitlopen naar een 0-2. Onze jongens deden er alles aan en oh ja ze vochten terug tot de stand 2-2 stond. Met deze mooie stand ging men rusten.

Na de rust een technisch sterker Genk speelde mooie kansen samen en liepen verder uit. Een sportief Real moest hun neerleggen bij een verdiende zege voor de Genk boys.

Einduitslag was 2-8.
Toch mooi beker avontuur beleefd en geen schande op deze manier eruit te liggen.

Proficiat voor jullie inzet en mooie acties allemaal!!!

Inloggen

Contact webmaster

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trainer bellen

Hans Vervoort

0497/61.87.21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sven Sterckx

0468/40.95.66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.